Kims BMW Z3 Coupé

vroom vroom tut tut

Corsa Italiana trening på Rudskogen

Årets første banekjøring ble sent i år, så her var det rikelig med rattrust! Kjøringen var med Alfa-klubben / Corsa Italiana i strålende vær. Relativt få som kjører på disse treffene, men enorme hastighetsforskjeller gjør at det ofte blir endel køkjøring likevel. Mot slutten ble det fri bane som vanlig dog.

Rattrusten var tydelig og raskeste runde ble bare 1.40.8, men optimaltiden var samme som siste treff i fjor, så ting virker vel. Bremsene fungerte veldig bra (XP12 foran + kjøleslanger som faktisk ser ut til å virke), og dekkene var veldig fine. Grepet er i hard-blandingen er på linje med R888 i medium virker det som, men de føles mer forutsigbare. Når det slipper skjer det pent og pyntelig og ikke så brått som med R888. De bruker lengre tid før de fungerer, men samtidig så mister de ikke grepet og dør etter noen runder. Fornøyd!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Posted in Banekjøring by hagenisse on May 31st, 2014 at 21:21.

Add a comment

Comments are closed.